Πως μπορω να βοηθησω

ΜΠΟΡΕΙΤΕ:

Α) Να προσφέρετε στο σύλλογο οποιοδήποτε αντικείμενο, έγγραφο, επιστολή, κειμήλιο, φωτογραφικό, ηχητικό ή άλλο υλικό, που έχει κάποια ιστορία μετανάστευσης να διηγηθεί.
Εμείς θα έρθουμε αμέσως σε επαφή μαζί σας και θα σας εξηγήσουμε ποια ακριβώς διαδικασία ακολουθείται ώσπου το έκθεμα που προσφέρεται να βρει τη θέση που του αρμόζει στο μουσείο. (Συχνά δεν χρειάζεται να παραδοθεί εξ' αρχής το πρωτότυπο αλλά αντίγραφο του εκθέματος).

Β) Να μπείτε σε μία από τις ομάδες εργασίας* του συλλόγου

Γ) Να καταθέσετε σκέψεις, ιδέες, ή προτάσεις ώστε το ΕΛ.Μ.ΜΕ να αποκτήσει στέγη, πόρους, δύναμη και φωνή. 

Δ) Να προσφέρετε χορηγία, οικονομική ή άλλη ενίσχυση ή δωρεά. 


Αφήστε μας τα στοιχεία σας στο email: elmme2010@gmail.com και το συντομότερο δυνατόν θα έρθουμε σε επαφή και θα σας δώσουμε αναλυτικές πληροφορίες για κάθε περίπτωση.
* Ομάδες εργασίας

Υπάρχουν διαφορετικοί λόγοι και ευκαιρίες για να ενταχθεί κάποιος σε μία από τις ομάδες εργασίας του συλλόγου. Οι ανάγκες δεν σταματούν και η εθελοντική προσφορά είναι πάντοτε απαραίτητη σε πολλούς διαφορετικούς τομείς και δραστηριότητες.
Ενδεικτικά:

- Ομάδα έρευνας και επαφών με συλλογικότητες, φορείς, δημόσιες αρχές και ιδιώτες με σκοπό την αναζήτηση και συγκέντωση εκθεμάτων και κάθε είδους υποστηρικτικού υλικού για τη συλλογή του μουσείου. 

- Ομάδα συλλογής, καταγραφής, ταξινόμησης, μελέτης και τεκμηρίωσης εκθεμάτων. 

- Ομάδα έρευνας και επαφών με συλλογικότητες, φορείς, δημόσιες αρχές και ιδιώτες με σκοπό την αναζήτηση και εξασφάλιση πόρων, εισφορών, χορηγιών και δωρεών κάθε είδους. 

- Ομάδα εθελοντικής προσφοράς σε διάφορους τομείς στα τρέχοντα ζητήματα και δράσεις του συλλόγου. 


Mόλις το θελήσετε, απλά δηλώστε μας τη διαθεσιμότητά σας, το χρόνο που διαθέτετε κι εμείς θα φροντίσουμε για την καλύτερη δυνατή συνεργασία μας. 

Όλες οι συμμετοχές στο σύλλογο γίνονται απολύτως στη βάση του εθελοντισμού χωρίς καμμία οικονομική ή άλλη απολαβή. 


- Ελάτε σε επαφή μαζί μας
- Μάθετε για αυτή την προσπάθεια
- Εργαστείτε για το ΕΛ.Μ.ΜΕ. 
- Βάλτε το link του ΕΛ.Μ.ΜΕ στο blog σας ή στο site σας 
- Διαδώστε το όραμα μας να φτιαχτεί το μουσείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου